Jouw webdeveloper in Amsterdam? Dat is Bureau Feith

Ben je op zoek naar ervaren webdevelopers, bijvoorbeeld om jouw bedrijf of vereniging ook online te presenteren? Bel dan Bureau Feith. Ons kantoor is gevestigd in Amsterdam-Noord, maar wij ontwerpen en bouwen websites voor ondernemers door heel Nederland. Iedere webdeveloper binnen het team van Bureau Feith is ervaren, gedreven en creatief, dus met die nieuwe website komt het helemaal goed. 

Waarom een nieuwe website?

  • Ook zichtbaar op smartphone en tablet
  • Hoger scoren in de zoekresultaten van Google
  • Gemakkelijk zelf aanpassingen doen
Jacob Amsterdam

Wat zijn de kenmerken van een professionele webdeveloper?

Als professionele webdeveloper is het niet alleen belangrijk dat je verstand hebt van webdesign, maar ook van alles wat daaraan verwant is. Een website is een communicatiemiddel tussen mens en machine. Daarom dient alles perfect ingericht te zijn om het doel van de website te behalen, zoals leads genereren of verkopen stimuleren. Bij ieder doel hoort een specifiek design dat de bezoeker als het ware naar het doel leidt.

Bureau Feith zorgt dat ervoor dat er niets ontbreekt aan jouw website. We leveren meer dan de standaard. Het is de bedoeling dat de website jouw bedrijfskarakter uitstraalt, zodat websitebezoekers niet alleen ‘kijken’ maar ook kopen. Een webdeveloper weet precies hoe dit in zijn werk gaat en vertaalt dit naar een aantrekkelijk webdesign. Bij Bureau Feith is een webdeveloper verantwoordelijk voor zijn of haar project, maar geeft de teamlead altijd een second-opinion.

Wat zijn de kenmerken van een professionele webdeveloper?

Het team van Bureau Feith bestaat uit een salesmanager, projectmanager, content marketeer en diverse developers. Iedere webdeveloper hecht veel waarde aan het responsive karakter van een website, oftewel de schaalbaarheid ervan op verschillende schermen. Met het toenemend gebruik van smartphones en tablets is het heel belangrijk dat een website ook goed werkt op kleinere schermen die men door middel van swipen bedient. Omdat je de bezoeker zo een betere gebruikservaring biedt, plaatst Google je bovendien hoger in de zoekresultaten.

Webdevelopers Amsterdam? Daarom Bureau Feith?

De weg naar een nieuwe website is niet altijd even gemakkelijk. Misschien heb je sterke teksten nodig of aantrekkelijke stockfoto’s. Bureau Feith helpt je met al deze aspecten. De webdeveloper bespreekt al je wensen op het gebied van design, navigatie, teksten en foto’s, en inventariseert welke wij voor je kunnen uitvoeren. Is je website gelanceerd en heb je een vraag over WordPress, zoekmachineoptimalisatie of nieuwe functionaliteit? Dan kun je altijd terecht bij onze supportdesk.

Snel offerte aanvragen

  • Offerte aanvragen is vrijblijvend