Website bouwen

Heb je hulp bij website bouwen nodig? Laat het Bureau Feith doen. We bouwen websites gebaseerd op jouw wensen en ideeën in combinatie met onze expertise. Ons portfolio bestaat uit ondernemingen uit verschillende sectoren door heel Nederland. Zo hebben we veel ervaring met zowel kleine als grote projecten. Er gingen je meer als 330 klanten voor!

Waarom een nieuwe website?

  • Beter zichtbaar op elk formaat
  • Beter vindbaar in Google
  • Makkelijk zelf aanpassingen doen
Dentpro

Bureau Feith wil graag je website bouwen

Onze passie is om unieke websites te ontwerpen. Er bestaan talloze websites met een standaard design. Onze websites zijn daarentegen niet standaard. De gebruiksvriendelijkheid van de designs is erg hoog. Zo zijn onze websites geschikt voor elk soort apparaat: desktop, tablet en smartphone. Wanneer we je website bouwen, letten we goed op details. We vinden het belangrijk dat er niets ontbreekt.

Naast gebruiksvriendelijkheid, besteden we ook veel aandacht aan zoekmachine optimalisatie. Het is belangrijk dat je website goed wordt gevonden door je doelgroep. Alle websites die wij maken zijn technisch geoptimaliseerd voor SEO. Zo bereik je sneller het doel van je website. Dit is tegenwoordig essentieel aangezien Google steeds strenger wordt.

Bureau Feith wil graag je website bouwen

Wij willen graag je website bouwenVraag een gratis website offerte aan! Zo weet je precies wat wij voor je kunnen betekenen. Naast webdesign, zijn wij gespecialiseerd in meerdere diensten, zoals o.a. SEO, logo- en huisstijlontwerp, en tekstontwikkeling. Je krijgt bij ons toegang tot je eigen website zodat je altijd aanpassingen kunt doen.

Bureau Feith

Bureau Feith is er voor jou, we helpen je op weg bij het realiseren van uw nieuwe website. Dit kunnen we niet alleen, en doen we dus ook samen met jou. We gaan samen kijken naar je wensen op het gebied van design, navigatie, teksten en foto’s. Ook na live-gang hebben we een supportdesk voor eventuele vragen of nieuwe functionaliteiten.

Snel offerte aanvragen

Ben je benieuwd geworden naar ons? Neem contact met ons op!

  • Offerte aanvragen is vrijblijvend