Website laten bouwen

Wil je een nieuwe website laten bouwen? Bureau Feith is gespecialiseerd in het ontwerpen van responsive websites. Naast webdesign, zijn wij gespecialiseerd in meerdere diensten, zoals o.a. SEO, logo- en huisstijlontwerp, en tekstontwikkeling. We hebben een nationaal portfolio met klanten uit verschillende bedrijfssectoren.

Waarom een nieuwe website laten bouwen?

  • Beter zichtbaar op elk formaat
  • Beter vindbaar in Google
  • Makkelijk zelf aanpassingen doen
Haagen en Partners

Wij willen graag jouw professionele website laten bouwen

Onze passie is het maken van unieke webdesigns die geheel zijn gebaseerd op jouw wensen en ideeën. Ook zijn onze websites gebaseerd op de laatste trends en technologieën. Zo zullen wij een responsive website laten bouwen door onze developers. Dit wil zeggen dat je website mee schaalt met elk apparaat waarop de website bekeken wordt. Dit verhoogt de gebruiksvriendelijkheid enorm, aangezien je bezoekers niet meer in of uit hoeven te zoomen.

Naast het optimaliseren van de gebruiksvriendelijkheid voor bezoekers, denken we ook aan zoekmachine optimalisatie. Elk design is technisch geoptimaliseerd voor SEO. Een website laten maken is meer dan alleen het ontwerp. De website moet van alle kanten kloppen. Het is immers een schakel tussen mens en machine.

Door Bureau Feith een website laten bouwen?

Wij maken graag jouw website. We zullen je onderneming goed onder de loep nemen en visualiseren onze bevindingen tot een persoonlijk design. Zo zal je doelgroep, aan de hand van je website, precies weten met wie ze te maken hebben. We doen er alles aan om het doel van je website te bereiken.

Bureau Feith

Bureau Feith is er voor jou, we helpen je op weg bij het realiseren van uw nieuwe website. Dit kunnen we niet alleen, en doen we dus ook samen met jou. We gaan samen kijken naar je wensen op het gebied van design, navigatie, teksten en foto’s. Ook na live-gang hebben we een supportdesk voor eventuele vragen of nieuwe functionaliteiten.

Snel offerte aanvragen

Ook een unieke website voor je bedrijf laten maken? Neem contact met ons op!

  • Offerte aanvragen is vrijblijvend