Website laten maken door studenten, ja of nee?

Natuurlijk kun je een website laten maken door studenten. Snel, gemakkelijk, goedkoop… Of toch niet? Je website is het visitekaartje van je onderneming, dus misschien is het verstandig om er wat meer tijd, aandacht en geld in te steken. Wij denken van wel. Daarom biedt Bureau Feith professionele websites die goed zichtbaar zijn op tablet, smartphone en desktop. Want de vindbaarheid en gebruiksvriendelijkheid van je website zijn minstens zo belangrijk als een mooi ontwerp. Wedden dat je investering zich uitbetaalt?

Waarom een professionele webdesigner?

  • Responsive webdesign verhoogt de gebruiksvriendelijkheid
  • Beter vindbaar in Google dankzij zoekmachineoptimalisatie
  • Bij vragen en problemen altijd hulp van de supportdesk
Malegijs

Valkuilen van website laten maken door studenten

Een professioneel webdesignbureau verschilt op diverse punten van een onderneming gerund door studenten. Als je je website laat maken door studenten, bestaat de kans dat je website om de kosten te drukken wordt ondergebracht bij een onbetrouwbare hostingpartij. Ook kan het zijn dat het content management systeem (CMS) waarin je website gebouwd wordt niet gebruiksvriendelijk is, omdat het goedkoper is dan bijvoorbeeld WordPress. Het is dan heel lastig voor jou om zelf aanpassingen te maken aan tekst en afbeeldingen na livegang van de website.

Daarnaast is het belangrijk dat de ontwikkelaar van je website begrijpt hoe jouw doelgroep het beste aangesproken kan worden. Bureau Feith heeft al voor meer dan 330 ondernemers, verenigingen en stichtingen uit diverse branches een website ontworpen en gebouwd. Wij weten dus precies hoe wij een design kunnen aanpassen op de potentiële klanten van bijvoorbeeld een bloemenzaak, financieel advies, automonteur, grillrestaurant en huiswerkinstituut. Bovendien zorgen wij er door middel van zoekmachine optimalisatie voor dat je website gevonden wordt op de juiste zoekwoorden in Google.

Webteksten, huisstijl en logo

Bureau Feith kan nog veel meer voor je doen. Wat dacht je van SEO-optimalisatie, professionele webteksten, het ontwerp van een logo of het uitdenken van  een huisstijl? Op deze manier kunnen wij alles voor je betekenen op het gebied van webdesign. Dus wil jij een website laten maken door studenten? Krab je nog eens achter de oren en overweeg om Bureau Feith je website te laten maken. Door nu voor een professioneel webdesignbureau te kiezen, verzeker je je ook in de toekomst van een goede vindbaarheid.

Maak kennis met Bureau Feith

Bureau Feith helpt je op weg bij de realisatie van je nieuwe website. Maar dit kunnen we niet alleen! Daarom bespreken we samen met jou je wensen op het gebied van design, navigatie, teksten en foto’s. Tijdens het ontwerp en de bouw van de website heb je altijd een vast aanspreekpunt binnen ons kantoor. Ook na livegang hebben we een supportdesk voor al je vragen over je nieuwe website, het doorvoeren van aanpassingen en meer.

Snel offerte aanvragen

Vraag een vrijblijvende offerte aan en ontdek hoe betaalbaar een professionele website kan zijn!

  • Offerte aanvragen is vrijblijvend