Heeft jouw bedrijf een website nodig?

Dat is goed om te horen. Bureau Feith helpt ondernemers, stichtingen en verenigingen die een website nodig hebben. Ons doel? Een website realiseren die niet alleen mooi is, maar ook gebruiksvriendelijk en geoptimaliseerd voor zoekmachines. Al meer dan 330 klanten in heel Nederland gingen je voor. Als je je website door Bureau Feith laat maken, ben je verzekerd van een innovatief en uniek design.

Je hebt een nieuwe website nodig als…

  • je huidige site niet werkt op mobiel en tablet
  • je niet gevonden wordt in Google
  • je zelf geen aanpassingen kunt doen in het CMS
Bram advocaten

Daarom heb je een responsive website nodig

Bureau Feith bouwt websites met een responsive design. Dit wil zeggen dat een website perfect zichtbaar is op elk soort apparaat: desktop, tablet of smartphone. Dit verbetert de gebruiksvriendelijkheid voor zowel bezoekers als zoekmachines. Bezoekers hoeven niet meer in of uit te zoomen en navigeren gaat gemakkelijk dankzij buttons en knoppen. En met de sterke toename van internetverkeer via mobiel en tablet, is dat geen overbodige luxe.

Hoe meer jij de websitebezoekers tegemoet komt, hoe hoger Google jouw website waardeert. Als je dus een website met een responsive design hebt, vergroot je de kans dat je bovenaan de zoekresultaten van Google opduikt. Zo spring je in het oog van bestaande en nieuwe klanten. Zij nemen vervolgens een kijkje op je website en wie weet, plaatsen zij ook een bestelling of abonneren zich op de nieuwsbrief.

Maak het plaatje compleet

Een website is het visitekaartje van je onderneming. Bureau Feith maakt die graag voor je, en zorgt dat het design past bij de uitstraling van jouw bedrijf. Maar hoe zit het met je logo en huisstijl? Ook die kunnen wij voor jou ontwerpen en ontwikkelen. Onze creatieve vormgevers gaan razendsnel voor je aan de slag. Tot slot kun je ook bij ons terecht voor professionele teksten, linkbuilding en webhosting.

Dit is Bureau Feith

Heb je een nieuwe website nodig? Dan is Bureau Feith er voor jou. Ons team van projectmanagers, webdesigners, tekstschrijvers en marketeers helpt je bij het realiseren van een origineel webdesign. Samen met jou kijken we naar je wensen op het gebied van design, navigatie, teksten en foto’s. En heb je na livegang van de website nog vragen, dan kun je altijd contact opnemen met de supportdesk.

Snel offerte aanvragen

  • Offerte aanvragen is vrijblijvend