Zoekwoorden Google voor zoekmachineoptimalisatie

De juiste zoekwoorden voor Google zijn van essentieel belang voor zoekmachineoptimalisatie. Maar hoe vind je de juiste zoekwoorden en wat betekent dat voor je ranking in Google? Bureau Feith, een fullservice bureau voor online diensten in Amsterdam, kan je helpen bij het vinden van de juiste zoekwoorden voor Google.

SEO en zoekwoorden Google

SEO staat voor Search Engine Optimization. Als je actief gebruik maakt van SEO, kom je hoger in de organische zoekresultaten van Google. Organisch wil zeggen, de niet betaalde resultaten (AdWords campagnes). Wil je gevonden worden, dan moeten er zoekwoorden voor Google geformuleerd worden. Deze Google zoekwoorden moeten zo relevant mogelijk zijn voor jouw doelgroep en passen bij het bedrijf. Maar bovenal: het zoekvolume moet groot zijn. De juiste zoekwoorden voor Google formuleren, is zo makkelijk nog niet. Gelukkig heeft Bureau Feith SEO-experts in huis. Zij kunnen een zoekwoordenanalyse voor je maken, waardoor je precies weet op welke zoekwoorden jij de meeste traffic kunt genereren naar je website.

Zoekwoorden Google bepalen voor hoge ranking

Bepalen zoekwoorden Google

Zoals eerder gezegd is het belangrijk dat je strategische zoekwoorden voor Google kiest. Wij kunnen een zoekwoordenanalyse voor je doen. We gaan dan op onderzoek om te zien welke zoekwoorden het beste bij jouw website passen. Deze bespreken we met jou. Denk jij dat klanten hierop zoeken? Is dit voor jou een belangrijke pagina? Dan selecteren we samen zoekwoorden waarop we de website kunnen optimaliseren.

SEO-workshop

Wil je meer leren over SEO en zoekwoorden voor Google? Dan kun je bij ons een SEO-workshop volgen. Tijdens deze workshop leer je alles over SEO, zoekwoorden en Google rankingfactoren. Op die manier kun je zelf aan de gang met de SEO van je website.

Snel offerte aanvragen

Nieuwe website nodig? Aarzel niet om contact met ons op te nemen!

  • Offerte aanvragen is vrijblijvend